BIM на строителната площадка

Силата на информацията, когато тя се намира в дланта на ръцете Ви, е почти неограничена. Възможностите и приложенията на компютри и преносими устройства на строителната площадка са безгранични. Те услесняват изключително строителството и разбирането на проектния дизайн, осигуряват възможности за предварително производство на сглобяеми елементи, GPS ориентирани приложения пък значително намаляват преработи и подобряват работните процеси.

TechRoom работи с някои от най-големите производители на техника на глобалния пазар, като по този начин осигурява възможност да подобри ефективността и прецизността на предлаганите услуги и продукти.

Вашият BIM модел е "жив" в компютъра или преносимото Ви устройство, само на няколко стъпки от строителната зона. Например можете да дефинирате предварително координатите от своя BIM модел на строителните елементи и да ги инсталирате предварително, което Ви спестява значителни последващи преработки, време и пари. Не би ли било прекрасно ако можехте да поставите укрепващите елементи за държачи на инсталациите, когато се разхождате по горното ниво на плочата. Да това е напълно постижимо, BIM моделите Ви предоставят цялата информация за всички елементи и техните параметри и позиции, дори без те да присъстват физически на обекта. Така Вие знаете предварително кой елемент, къде ще бъде позициониран и може да прецизирате стоителните работи без да се налагат преработки.

Всеки проект има своите особености и изисквания свържете се с нас и ни кажете с какво можем да Ви бъдем полезни.

BIM Киоск на строителната площадка

BIM модели генерирани във виртуална реалност на строителната площадка (VR)

BIM модели генерирани в насложена реалност на строителната площадка (AR)

BIM модели генерирани в миксирана реалност на строителната площадка (MR)

Smart системи за директен контрол върху VR модели